Υλικά
1 μπάλα μοτσαρέλα (125γρ.), κομμένη σε μικρά κυβάκια
50 γρ. τυρί cheddar τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 πρέζα μίξη μπαχαρικών
4 φιλέτα κοτόπουλο ξεκοκαλισμένα και χωρίς πέτσα
8 φέτες μπέικον
αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 C. Ανακατεύουμε τα τυριά τη μουστάρδα και το πιπέρι. Αλατίζουμε τα φιλέτα. Μ' ένα κοφτερό μαχαίρι κάνουμε μια τομή στα φιλέτα και έτσι γίνονται σαν φάκελος για γέμισμα. Με ένα κουτάλι τα γεμίζουμε με το μείγμα.
Τυλίγουμε κάθε φιλέτο με δύο φέτες μπέικον. Λαδώνουμε ένα ταψί, τα τοποθετούμε μέσα και τα ψήνουμε για 30 λεπτά.
1 μπάλα μοτσαρέλα (125γρ.), κομμένη σε μικρά κυβάκια
50 γρ. τυρί cheddar τριμμένο
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
1 πρέζα μίξη μπαχαρικών
4 φιλέτα κοτόπουλο ξεκοκαλισμένα και χωρίς πέτσα
8 φέτες μπέικον
αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
Ζεσταίνουμε το φούρνο στους 200 C. Ανακατεύουμε τα τυριά τη μουστάρδα και το πιπέρι. Αλατίζουμε τα φιλέτα. Μ' ένα κοφτερό μαχαίρι κάνουμε μια τομή στα φιλέτα και έτσι γίνονται σαν φάκελος για γέμισμα. Με ένα κουτάλι τα γεμίζουμε με το μείγμα.
Τυλίγουμε κάθε φιλέτο με δύο φέτες μπέικον. Λαδώνουμε ένα ταψί, τα τοποθετούμε μέσα και τα ψήνουμε για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου