190 γρμ. ελαιόλαδο
60 γρμ. φρέσκα τριφερά φύλλα βασιλικού
50 γρμ. τυρί παρμεζάνα, τριμμένη
50 γρμ. κουκουνάρι, ελαφρώς καβουρδισμένο
2 μέτριες σκελίδες σκόρδο
πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μούλτι ή στο μπλένετερ, (εκτός το αλάτι), και τα αλέθουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν, και να γίνουν ένα μίγμα πάστας. Δοκιμάζουμε σε αλάτι, και ρίχνουμε όσο επιθυμούμε. Ανακατεύουμε λίγο ακόμα.
Την βάζουμε σε βαζάκι, και την διατηρούμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου